SALLI ergonomiset satulatuolit ja välineet

Salli logo square png white background

Kauneus- ja hoitoalan ammattilaiset, kuten kynsiteknikot, kosmetologit ja kampaajat, kohtaavat päivittäin ergonomisia haasteita työssään. Perinteisesti he joutuvat kumartumaan asiakkaiden puoleen pitkiä aikoja, mikä voi aiheuttaa selkäongelmia ja epämukavuutta.

Salli Satulatuolin avulla tämä kaikki muuttuu. Istuessasi Satulatuolilla voit työskennellä selkä suorana, mikä vähentää selän kuormitusta merkittävästi, kun pääset työskentelemään lähempänä asiakastasi. Kaksiosainen istuin mahdollistaa pidemmänkin istumisen mukavasti, joten voit keskittyä täysin työhösi ilman häiriöitä ja ergonomisesti oikein. Satulatuoli tekee myös liikkumisesta ja tarvikkeiden kurottelemisesta vaivatonta, mikä parantaa työn sujuvuutta ja tehokkuutta.

Olemme ottaneet valikoimaamme erityisen valikoliman Salli satulatuoleja ja välineet, joiden avulla huomaat eron työskentelymukavuudessa ja ergonomiassa! Salli satulatuolit ja välieet valmistetaan Suomessa Sallin omalla tuotantolaitoksella Rautalammilla. Idyllisessä maalaismasemissa valmistettavat tuotteet tehdään viimeisteltynä ja huippulaatuisena suomalaisena käsityönä. Yrityksessä on käytössä moninkertainen laaduntarkkailu. 

Useimmilla Salli satulatuoleilla on 10 vuoden takuu ja tuoleihin on mahdollista ostaa uusia varaosia tai päällystää isuinosat uudelleen pitkänkin ajan kuluttua. Tarkista takuuehdot tuotekohtaisesti. 

Huomaathan että meidän kauttamme saat myös muita Salli -tuotteita tai värivaihtoehtoja, mikäli juuri sellainen ei ole suoraan tilattavissa verkkokaupastamme. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Salli SlimFif tuolien kaksi mallia on nähtävillä myös noutotukussamme, tervetuloa testaamaan! 

Anna Salli-istumisen tuoda terveyttä ja mukavuutta jokaiseen työpäivääsi! 

 

 

3 tuotetta
Järjestä:
Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin
Uutuus
Eye wip stylist
Salli SwingFit ergonominen työtuoli Inline pyörillä
Uutuus
Hairdresser3
Salli SwingFit SMALL ergonominen työtuoli Inline pyörillä
Salli ErgoElbo Armrest
Salli ErgoElbo käsituki