Info ja usein kysytyt kysymykset

Lilly Nails verkkokauppa/noutotukku

Kenelle?
Ammattitukkumme on tarkoitettu kauneudenhoitoalan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille. 

Voinko ostaa kaikkia tuotteitanne?
Lilly Nails tuotesarja on tarkoitettu alan ammattilaisille sekä sisältää monia tuotteita jotka myymme ainoastaan sertifioidun koulutuksen saaneille. Tällaisia ovat esimerkkinä rakennegeelit ja akryylit sekä ripsienpidennystuotteet. Sertifikaatti voi olla myös toisen sarjan myöntämä.  

Miten voin tilata tuotteita?
Voit tilata tuotteitamme joko verkkokaupastamme, sähköpostilla tilaukset@depend.fi tai puhelimitse 02 566 700.

Noutotukku
Noutotukkumme ammattilaisille on avoinna arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Lilly Nails shop sijaitsee Huittisissa, Dependtukun yhteydessä, jolloin voit kätevästi ostaa kaikki tuotteet samalla kertaa. 

Miten lisään sertifikaatin omiin tietoihini?
Kirjauduttuasi ensimmäistä kertaa, voit ladata oman sertifikaattisi verkkokaupan omissa tiedoissa sille varattuun kohtaan. Voit toimittaa sertifikaatin meille myös sähköpostin välityksellä. 

Miksi en näe hintoja?
Hintojen näkeminen ja tilaaminen vaativat sisäänkirjautumisen.  

Voinko alan opiskelijana saada tunnukset ja tilata tuotteita? 
Kaikki alan opiskelijat ovat tervetulleita asiakkaaksemme. Lisätietokenttään rekisteröityessä kerro koulusi tiedot, linjan jolla opiskelet sekä arvioidun valmistumisajankohdan. Yritys-kenttä kohtaan lisää tieto: Opiskelija/ oman koulusi nimi. Tarvittaessa pyydämme lisätietoja. Rekisteröityminen vaatii toimivan sähköpostiosoitteen. Huomaathan, että geelejä, akryylituotteita ja ripsienpidennys kuituja ja tarvikkeita myymme vain sertifioidun koulutuksen käyneille. Pääset lisäämään omiin tietoihisi sertifikaatit kirjautumisen jälkeen.

Maksuvaihtoehdot
Alalla toimivat y-tunnuksen omaavat yritykset, toiminimet ja koulut voivat ostaa tuotteita laskulla. Mikäli sinulla ei ole y-tunnusta tai olet opiskelija toimitamme tilaukset postiennakkolähetyksenä. Huittisten noutotukussamme toimii maksutapana toimii myös käteinen tai kortti.

Miten toimituskulut muodostuvat?
Toimituskulu postipaketille on 5,50 €. (rahtivapausraja 140 euroa).
Toimituskulu kotiinkantopaketille  on 7,50 € (rahtivapausraja 200 euroa).

Miten saan infoa uutuuksista/ajankohtaisista asioista?
Liittymällä meidän Facebook ryhmään Lilly Nails -teknikot, seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa sekä tilaamalla uutiskirjeen. Näin pysyt ajantasalla tuoteuutuuksista, tapahtumista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeitä maltillisesti ja aina halutessasi voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen. Suosittelemme seuraamaan sosiaalisen median kanaviamme aktiivisesti.

 

LillyNails logga black2020