Info ja yleisimpiä kysymyksiä

Kenelle
Ammattitukkumme on tarkoitettu kauneudenhoitoalan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille. 

Voinko ostaa kaikkia tuotteitanne
Lilly Nails sarja sisältää monia tuotteita jotka myymme ainoastaan sertifioidun koulutuksen saaneille. Tällaisia ovat esimerkkinä rakennegeelit ja akryylit sekä ripsienpidennystuotteet. Sertifikaatti voi olla myös toisen sarjan myöntämä.  

Miten lisään sertifikaatin omiin tietoihini
Kirjauduttuasi ensimmäistä kertaa, voit tallettaa oman sertifikaattisi omissa tiedoissa sille varattuun kohtaan. Voit toimittaa sertifikaatin meille myös myös sähköpostin välityksellä. 

Miksi en näe hintoja
Hintojen näkeminen ja tilaaminen vaativat sisäänkirjautumisen.  

Voinko alan opiskelijana saada tunnukset ja tilata tuotteita? 
Kaikki alan opiskelijat ovat tervetulleita asiakkaaksemme. Lisätietokenttään rekisteröityessä kerro koulusi tiedot, linjan jolla opiskelet sekä arvioidun valmistumisajankohdan. Yritys-kenttä kohtaan lisää tieto: Opiskelija/ oman koulusi nimi. Tarvittaessa pyydämme lisätietoja. Huomaathan että rekisteröityminen vaatii toimivan sähköpostiosoitteen. Huomaathan että geelejä, akryylituotteita ja ripsienpidennys kuituja ja tarvikkeita myymme vain sertifioidun koulutuksen käyneille. Pääset lisäämään omiin tietoihisi sertifikaatit kirjautumisen jälkeen.

Maksuvaihtoehdot
Alalla toimivat y-tunnuksen omaavat yritykset, toiminimet ja koulut voivat ostaa tuotteita laskulla. Mikäli sinulla ei ole y-tunnusta tai olet opiskelija toimitamme tilaukset postiennakkolähetyksenä. Opiskelijat voivat myös noutaa tuotteet varastoltamme Huittisista, joilloin maksutapana toimii käteinen.

Miten toimituskulut muodostuvat 
Rahtivapausraja normaalille Postista noudettavalle paketille tai Smartpost pakettiautomaatti paketuksille on 140 euroa. Tämän alle jäävän perustoimituskulu on 5,50 € (sis. alv). Kotiinkantopaketista toimituskulu on 7,50 €.

Miten saan teiltä sähköpostia uutuuksista
Liittymällä meidän sähköpostilistallemme pysyt ajantasalla tuoteuutuuksista, tapahtumista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeitä maltillisesti, useimmiten noin 1-2 kuukaudessa. Voit aina halutessasi lopettaa uutiskirjeen tilauksen. Suosittelemme seuraamaan sosiaalisen median kanaviamme aktiivisesti.

Voinko tilata tuotteita vain verkkokaupan kautta
Voit tilata tuotteitamme joko verkkokaupan avulla, sähköpostilla tai vaikka puhelimitse. 

Noutotukku
Noutotukkumme ammattilaisille on avoinna arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Lilly Nails shop sijaitsee Huittisissa, Dependtukun yhteydessä, jolloin voit kätevästi ostaa kaikki tuotteet samalla kertaa.