Palvelun käyttöehdot

Palvelun käyttöehdot
Toimitus ja maksuehdot

Maksuvaihtoehdot
Alalla toimivat y-tunnuksen omaavat yritykset, toiminimet ja koulut voivat ostaa tuotteita laskulla. Opiskelijoille toimitamme tilaukset pääsääntöisesti postiennakkolähetyksenä. Opiskelijat voivat myös noutaa tuotteet varastoltamme Huittisista joilloin maksutapana toimii käteinen.

Toimituskulut 
Toimituskulu Postista noudettavalle paketille tai Smartpost pakettiautomaatti paketille on 5,50 €. (rahtivapausraja 140 euroa)
Kotiinkantopaketin toimituskulu on 7,50 € (rahtivapausraja 200 euroa). Mikäli tilaat yhtäaikasesti sekä www.lillynails.fi että www.dependtukku.fi ammattikaupoista tuotteita, toimitamme ne yhdessä lähetyksessä ja toisen toimituksen mahdolliset toimituskulut vähennetään laskutuksen yhteydessä. 

Postiennakkomaksu veloitetaan lisäksi Postin ajankohtaisen maksun mukaan (5,50 euroa/ syyskuu 2020).

Toimitukset
Toimitamme lähetykset pääsääntöisesti postin kautta paketti tai rullakkolähetyksenä. Toimitusaika on maksimissaan noin viikko (poikkeuksena tilaustuotteet). Useimmiten paketit lähtevät matkaan jopa saman päivänä aikana varaston ruuhkasta riippuen. 

Huomautusaika on 7 vrk toimituksen vastaanottamisesta. Varaamme oikeuden muuttaa toimituksen sisältöä tai maksu- tai toimitustapaa.