Meistä

Lilly Nails on 2008 perustettu ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa ammattilaistuotteita kynsille, ripsille sekä kulmakarvoille ja osa tuotteistamme valmistetaankin omalla tehtaallamme Ruotsissa. 

Visio
Lilly Nailsin visio on olla yksi Euroopan johtavista ammattilaisten kynsituotteiden sekä ripsi & kulmakarva -tuotteiden sarjoista. Tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja koulutuksia pyrimme ammattilaisten vaatimalle tasolle. Lilly Nailsilla on vahva tahto kehittyä ja seurata trendejä nyt ja tulevaisuudessa!

Lilly Nails tuotteita myydään vain kauneudenhoitoalan ammattilaisille. 

Korkean laadun tuotteet 
Lilly Nailsilla on oma tuotekehitysosasto Ruotsissa. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja turvallisia käyttää. Kaikki tuotteet ovat rekisteröity Ruotsalaiseen Medical Products Agencyn sekä CPNP:n (EU Cosmetics Register) tietokantaan.

Osa tuotteistamme kehitetään ja valmistetaan omalla tehtaallamme Ruotsin Halmstadissa. 

Lilly Nails Finland
Meillä Suomessa on oma Lilly Nails noutotukku/varasto Huittisissa, jonne alan ammattilaiset sekä opiskelijat ovat tervetulleita arkisin ostoksille tai tilaat tuotteet nopealla toimituksella verkkokaupastamme. Suomessa on useampi Lilly Nails kouluttaja ja laaja valikoima koulutuksia. Katso tarkemmat tiedot koulutuksista ja kouluttajista Academy sivuilta. 

Laaja verkosto yhdessä kouluttajiemme ja ammattilasten kanssa takaa monipuolisen tietojen ja kokemuksen jakamisen. Kaikki Lilly Nailsin teknikot ja ammattilaiset voivat jakaa kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa kuten Facebook ryhmässä Lilly Nails -teknikot. Meillä kouluttajat ja ammattilaiset tukevat toisiaan!

 

LillyNails logga black2020