Visio
Lilly Nailsin visio on olla yksi Euroopan johtavista ammattilaisten kynsituotteiden sekä ripsi&kulma -tuotteiden sarjoista. Tarjoamalla riittävän koulutuksen pyrimme samalla ammattilaisten arvostuksen nousuun sen vaatimalle tasolle. Lilly Nailsillä on vahva tahto investointiin kokonaisen sarjan sekä uusien innovatiivisten tuotteiden saamiseksi markkinoille, nyt ja tulevaisuudessa! Lilly Nails tuotteita myydään vain alan ammattilaisille. 

Korkean laadun tuotteet 
Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja turvallisia käyttää ja kaikki tuotteet on rekisteröity sekä Ruotsalaiseen Medical Products Agencyn sekä  CPNP:n (EU Cosmetics Register) tietokantaan.
Lilly Nails tuotteille on oma tuotekehitysosasto Ruotsissa ja laajin valikoima tämän alan ammattimarkkinoilla, 

Lilly Nails yhteisö
Laaja verkosto alan opettajia ja ammattilaisia takaa monipuolisen tietojen ja kokemuksen jakamisen. Kaikki Lilly Nailsin teknikot/ ammattilaiset voivat ottaa osaa vuosittan erilaisiin koulutuksiin ja seminaareihin sekä Facebookissa jakaa/saada tietoa omassa Ruotsalaisessa Lilly Nails Therapist  -ryhmässä. Meillä kouluttajat ja ammattilaiset tukevat toisiaan!

Lilly Nails Finland
Meillä Suomessa on oma Lilly Nails varasto, josta toimitamme tuotteet ammattilaisille nopeasti ja pienillä toimituskuluilla. Koulutukset löydät mm. Studio Kohokukkia kautta ja myöhemmin laajenevasta koulutusverkostosta. Kestolakkauskoulutukset voit käydä meillä Huittisissa.