94374
94374
94374 1

Gel Polish A Million Diamonds 10ml

94374
favorite_borderLisää toivelistalle

LIMITED EDITION!

Erittäin kestävä geelilakka, joka kovettuu UV/LED lampuilla. Käytä luonnollisella tai rakennetulla kynnellä. Yhteensopiva kaikkien Lilly Nails tuotteiden kanssa.

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Kestolakka 

Kovettumisaika: 40 sekuntia Lily Nails UV/LED lampulla, 2 minuuttia UV lampulla. *

Käyttöohjeet rakennetulle kynnelle:

Rakenna kynsi millä tahansa materiaalilla: akryyleillä, geeleillä tai Invictalla. Muotoile kynsi ja pyyhi pölyt kynneltä Lilly Nails kynsiharjalla. Levitä tasainen ohut kerros Lilly Nails kestolakkaa ja koveta 40 sekuntia UV/LED lampulla. Lisää toinen kerros halutessasi. Viimeistele yhdellä päälyslakoistamme: Top Coat I’m Matte, I’m Glossy tai High Shine.

Käyttöohjeet luonnonkynnelle:

Viilaa kynnet haluttuun malliin ja siisti kynsinauhat. Valmistele kynsi Superbondilla. Jatka joko Gel Polish Base/Top tai Gel Polish Structure basella ja koveta 40 sekuntia UV/LED lampulla. Levitä tasainen ohut kerros Lilly Nails kestolakkaa ja koveta 40 sekuntia UV/LED lampulla. Lisää toinen kerros halutessasi. Viimeistele Gel Polish Base/Top ja koveta. Pyyhi kynsi Cleanserilla kiiltävän lopputuloksen saamiseksi ja tahmaisuuden poistamiseksi. 

Vinkki! Suosittele kaikkia asiakkaita käyttämään Lilly Nails kynsinauhaöljyä säännöllisesti saadakseen pysyvän ja kauniin tuloksen.

* Huomaa, että geelilakkamme ja UV/LED-lamppumme on kehitetty niin, että ne yhdessä takaavat kestävän lopputuloksen, jos kovettumisaikoja noudatetaan. Siksi suosittelemme, että geelilakkaa käytetään yhdessä UV/LED-lampun kanssa. Kestävyystakuumme koskee vain tätä yhdistelmää.

chevron_leftTakaisin